Restauratie youngtimers

Wij zijn gespecialiseerd in restaureren van youngtimers

Avelingen Restorations is gespecialiseerd in het restaureren van youngtimers. Een youngtimer is een auto van minimaal 15 jaar oud. Wij zijn uw specialist voor carrosserie restauraties, chassis restauraties, plaatwerk restauraties, richtwerk, plaat- en spuitwerk, motorrevisie en versnellingsbak revisie. Wij beschikken over een ruime en goede werkplaats met alle apparatuur om uw youngtimer alle benodigde aandacht te kunnen geven. Jaarlijks voeren wij meerdere professionele restauraties uit aan youngtimers en classic cars.

Onze werkwijze

Voor wij een project starten brengen wij eerst in kaart wat er allemaal moet gebeuren aan de auto, dit doen wij door middel van een uitgebreide keuring. Tijdens het restaureren van de youngtimer houden wij u goed op de hoogte van de voortgang en de verschillende werkzaamheden. Elke restauratie wordt bij ons uitgevoerd door een team van specialisten. Samen komen we tot een zo goed mogelijk eindresultaat, met de beste materialen en de beste kennis.

Naast restauraties verzorgen wij ook preventief onderhoud. Goed onderhoud aan uw youngtimer is erg belangrijk en bevorderd tevens het plezier en de beleving van het rijden met uw auto. Bij Avelingen Restorations is preventief onderhoud dan ook iets waar veel aandacht aan wordt besteed. Uiteraard gaat dit in goed overleg met de eigenaar, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.