Diensten

Diensten Avelingen Restorations

Vakmanschap van hoge kwaliteit

Wij zijn de beste keuze voor de echte oldtimer liefhebber die zijn klassieker op ambachtelijke wijze gerestaureerd wil hebben. Door onze jaren lange ervaring in het restaureren van oldtimers is ons vakmanschap van hoge kwaliteit.

Wij doen zowel totaal restauraties als deel restauraties. Ook hebben wij veel ervaring in het weer vlot trekken van gestopte of gestrande projecten. Wij werken met een team van collega specialisten om met de beste materialen en kennis een zo goed mogelijk eindresultaat te krijgen. Wij zijn vooral gespecialiseerd in Jaguar, Citroën, Audi, Porsche, Mercedes en pre-war cars zoals Invicta en Lincoln.

Naast het restaureren van oldtimers verzorgen wij ook het onderhoud aan oldtimers, modificeren we oldtimers, verrichten we taxaties, voeren we schadeherstel uit aan alle type auto’s en geven we waar nodig specialistisch advies. Ook voor gereviseerde onderdelen voor uw klassieke Jaguar bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben diverse gereviseerde onderdelen op voorraad liggen.