Onderhoud oldtimers

Onderhoud oldtimers

Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud van oldtimers

Wij verzorgen al het normale onderhoud aan oldtimers. Goed onderhoud is dan ook erg belangrijk en bevorderd tevens het plezier en de beleving van het rijden met uw oldtimer. Bij Avelingen Restorations is preventief onderhoud dan ook iets waar veel aandacht aan wordt besteed. Uiteraard gaat dit in goed overleg met de eigenaar, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Preventief onderhoud

Preventief onderhoud aan oldtimers leidt tot minder slijtage, langere levensduur, hogere betrouwbaarheid en uiteindelijk tot lagere kosten aan uw oldtimer. Zeer belangrijk is dat uw klassieker veilig is om mee te rijden. Preventief onderhoud aan uw oldtimer houdt in dat o.a. de olie tijdig wordt ververst, filters worden geïnspecteerd of vernieuwd, remmen en koelsysteem worden geïnspecteerd, bandencontroles worden uitgevoerd, olieniveaus worden gecontroleerd, enz. Avelingen Restorations verzorgt ook de inkoop van nieuwe onderdelen, wij hebben in heel Europa onderdelenconnecties.

Modificeren van uw oldtimer

Naast onderhoudswerkzaamheden aan uw oldtimer is het ook mogelijk om de oldtimer te modificeren. Denk hierbij aan het verbeteren van de wielophanging, het ombouwen van het remsysteem van trommelremmen naar schijfremmen, ect.

Alle gewenste werkzaamheden worden met passie uitgevoerd. Door jarenlange ervaring is de kennis van merken zoals Jaguar, Citroën, Audi en Mercedes ruim voorhanden. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.