Plaatwerk en richtwerk

Plaatwerk en richtwerk oldtimers

Plaatwerk

Wij zijn gespecialiseerd in plaatwerk en richtwerk van oldtimers en moderne auto’s. Op het gebied van plaatwerk is bij Avelingen Restorations alles mogelijk. Als het plaatwerk leverbaar is kopen we het in, hiervoor hebben we vele goede contacten. Is het plaatwerk niet meer leverbaar, dan maken we het plaatwerk op maat na in ons machinepark uit de jaren 50/60. We maken het zo goed mogelijk na, van het origineel. Voor de moderne auto’s kunnen we alles leveren nieuw en gebruikt.

Richtwerk

Bij zwaardere schades kan het zijn dat de carrosserie en het chassis van uw klassieker of moderne auto niet meer helemaal recht zijn. Op onze richtvloer krijgen wij elke auto weer uitgericht volgens de specificaties van de fabrikant. Ook alle toebehoren en de vele jaren ervaring in het werken met de vloer zijn aanwezig.

Voor het uitdeuk werk hebben wij speciale moderne trek apparatuur om deuken over een langere lengte er keurig netjes uit te trekken. Richtwerk word met laser apparatuur gecontroleerd.

Als een paneel goed op de auto te herstellen is laten we het zitten om alle originele naden en kitverbindingen in takt te laten.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.