Restauraties

Restauratie oldtimers

Wij zijn gespecialiseerd in restaureren van oldtimers

Wij kunnen allerlei soorten van restauraties aanbieden aan uw oldtimer. Een totale restauratie of een deel restauratie is bij ons geen probleem. Wij zijn uw specialist voor carrosserie restauraties, chassis restauraties, plaatwerk restauraties, richtwerk, plaat- en spuitwerk, motorrevisie en versnellingsbak revisie. Wij beschikken over een ruime en goede werkplaats met alle apparatuur om uw oldtimer alle benodigde aandacht te kunnen geven.

Daarnaast hebben we veel ervaring in het weer vlot trekken van gestopte of gestrande projecten. Als uw project niet meer zo goed loopt of een beetje boven het hoofd gegroeid is. Neem dan contact met ons op. En dan bekijken we samen met u naar de mogelijkheden. Uit ervaringen weten wij dat er soms maar weinig nodig is om een project weer op gang te krijgen. Voor ieder probleem vinden we een gepaste oplossing.

We zijn ook bekend met zeer veel collega specialisten en krijgen het beste team van specialisten bij elkaar voor elke restauratie die we uitvoeren. Ons doel is een zo goed mogelijk eindresultaat te krijgen met de beste materialen en de beste kennis.