Restauratie Mercedes

Wij zijn gespecialiseerd in restaureren van Mercedes oldtimer

 Avelingen Restorations is gespecialiseerd in het restaureren van Mercedes oldtimers. Een totale restauratie of een deel restauratie aan uw Jaguar is bij ons geen probleem. Wij zijn uw specialist voor carrosserie restauraties, chassis restauraties, plaatwerk restauraties, richtwerk, plaat- en spuitwerk, motorrevisie en versnellingsbak revisie. Wij beschikken over een ruime en goede werkplaats met alle apparatuur om uw oldtimer alle benodigde aandacht te kunnen geven.

In de afgelopen jaren hebben wij al meerdere restauraties uitgevoerd aan verschillende type Mercedes oltimers, zoals een Mercedes 190 SL. Bekijk eens onze projecten pagina voor een overzicht van alle restauraties aan de verschillende oldtimers die wij hebben uitgevoerd.

Onze werkwijze

Uw oldtimer is bij ons in goede handen. Voor wij een project starten brengen wij eerst in kaart wat er allemaal moet gebeuren aan de auto, dit doen wij door middel van een uitgebreide keuring. Tijdens het restaureren van de Mercedes houden wij u goed op de hoogte van de voortgang en de verschillende werkzaamheden.

Elke restauratie wordt bij ons uitgevoerd door een team van specialisten. Samen komen we tot een zo goed mogelijk eindresultaat, met de beste materialen en de beste kennis.

Naast totale of deel restauraties verzorgen wij ook het normale onderhoud aan Mercedes Oldtimers. Goed onderhoud aan uw Mercedes is erg belangrijk en bevorderd tevens het plezier en de beleving van het rijden met uw oldtimer. Bij Avelingen Restorations is preventief onderhoud dan ook iets waar veel aandacht aan wordt besteed. Uiteraard gaat dit in goed overleg met de eigenaar, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Alle gewenste werkzaamheden worden met passie uitgevoerd. Door jarenlange ervaring is de kennis van het merk Mercedes ruim voorhanden. Voor vragen over restauratie Mercedes kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Restauratie Mercedes projecten

Restauratie mercedes 190SL

Restauratie Mercedes 190 SL