Restauratie Invicta

Wij zijn gespecialiseerd in restaureren van Invicta oldtimers

Avelingen Restorations is gespecialiseerd in het restaureren van Invicta oldtimers. Een totale restauratie of een deel restauratie aan uw Invicta is bij ons geen probleem. Wij zijn uw specialist voor carrosserie restauraties, chassis restauraties, plaatwerk restauraties, richtwerk, plaat- en spuitwerk, motorrevisie en versnellingsbak revisie. Wij beschikken over een ruime en goede werkplaats met alle apparatuur om uw oldtimer alle benodigde aandacht te kunnen geven.

Zo zijn wij op dit moment bezig met een totaal restauratie aan een Invicta S-Type uit het jaar 1932. Bekijk eens onze projecten pagina voor een overzicht van alle restauraties aan de verschillende oldtimers die wij hebben uitgevoerd.

Onze werkwijze

Uw oldtimer is bij ons in goede handen. Voor wij een project starten brengen wij eerst in kaart wat er allemaal moet gebeuren aan de auto, dit doen wij door middel van een uitgebreide keuring. Tijdens het restaureren van de Invicta houden wij u goed op de hoogte van de voortgang en de verschillende werkzaamheden.

Elke restauratie wordt bij ons uitgevoerd door een team van specialisten. Samen komen we tot een zo goed mogelijk eindresultaat, met de beste materialen en de beste kennis.

Naast totale of deel restauraties verzorgen wij ook het normale onderhoud aan Invicta oldtimers. Goed onderhoud aan uw Invicta is erg belangrijk en bevorderd tevens het plezier en de beleving van het rijden met uw oldtimer. Bij Avelingen Restorations is preventief onderhoud dan ook iets waar veel aandacht aan wordt besteed. Uiteraard gaat dit in goed overleg met de eigenaar, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Alle gewenste werkzaamheden worden met passie uitgevoerd. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Restauratie Invicta oldtimer projecten